söndag 1 juli 2007

En utväg eller vad ?

Han vill absolut att vi ska åka på den där resan vi bokat tillsammans i augusti, med våra barn.

Min första tanke var "är du helt dum i huvudet eller", sen började jag fundera hit och dit, upp och ner, fram och tillbaka.

Kanske ändå.

Som vänner säger han, hmm hurdå som vänner tänker jag.

Jag överväger att åka för sonens skull, han skulle aldrig vilja åka bara med mig, utan en kompis är det helt värdelöst för honom och jag har ingen att ta med.
Han skulle bli så grymt besviken om det blev inställt.
Faktum är att det nästan var min första tanke när mannen levererade sin superklyscha härom kvällen, jag tänkte på resan som inte skulle bli av och hur fruktansvärt besviken sonen skulle bli.

Det kanske är en god idé eller kanske mest bara en nödlösning, men jag har gjort betydligt mer saker för sonen så vad är en vecka i Grekland med lite kärlekssorg ?

Kanske t o m kan fungera som ett avslut, dvs jag kan ligga där (på stranden alltså) och titta på honom och liksom leta fel en hel vecka, jag kommer ju garanterat hitta massor om jag anstränger mig.

Så djävla perfekt är han ju inte när allt kommer omkring.

Han ska komma hit i morgon kväll och vi ska praaaaata......eller han ska prata och jag ska lyssna, har JAG tänkt alltså.

Han måste berätta något för mig, det finns inga rätta svar eller kanske inga svar alls men då vill jag ändå höra honom säga det, nåt måste det finnas att berätta.

Snälla gode gud, gör så att jag inte sitter här i morgon kväll och berättar om att DET VAR EN ANNAN KVINNA, jag står inte ut med den triviala förklaringen.

Det är ju alltid en annan kvinna, eller ?

Dessutom, om det är så, då är han ju så seriöst dum i huvudet som vill att vi ska resa så det är bara inte möjligt, det går inte ihop.

Och hur ska jag kunna sova i natt då ??

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nej nej nej nej, stanna hemma och dissa honom ett tag och se vad som händer men avbeställ resan nu.

Telgeman

Anonym sa...

Att han inte är mogen innebär enbart att han inte vill ha dig utan väntar på att stora kärleken ska dyka upp för honom, tro mig jag vet men slutade att använda den usla förklaringen för att inte såra för mååååånga år sedan och blev ärlig från början och sa att det bara handlade om ömsesidigt utnyttjande och om det utvecklas som det gjort i mitt fall så är det bra. Men han letar och letar och letar och ja jag skulle kunna skriva massor men det kanske kommer. Jag följer utvecklingen.

Telgeman igen

TrickyTricky sa...

Oj, jag visste inte att du läste här hos mig längre.
Jag ska prata i morgon, sen känna efter, jag har några dagar på mig.
Byta namn kan man göra i sista minuten...hahaha...seriöst det vore nästan en ren hämndaktion, det är ju jag som har bokningen.

TrickyTricky sa...

T, ibland är du för grym för mig...

Anonym sa...

Håller koll på dig, måste ju tillrättavisa emellanåt ju.

Ms.Take sa...

Åååå, det värker i mig av det här. Innerligt. Jag får nog hålla med T om hans första kommentar - Lös resa med sonen på annat sätt, annan ort, gärna någonstans med vackra män.