tisdag 3 juli 2007

Spöken

Ja visst var det en annan kvinna.

Det är det ju alltid, på ett eller annat sätt.

En kvinna han träffade för mer än ett år sen, som det aldrig riktigt varit något med mer än lite träffar då och då men som han inte blir av med, som fastnat i honom.

Han trodde att han hade kommit över henne, han ville att det skulle vara så, han sköt undan henne men till slut kände han att nej jag kan inte gå in i en ny relation, det är inte rent, det finns helt enkelt någon annan som fortsätter spöka i mitt huvud.

Kontakten har tydligen funnits kvar om än väldigt sporadiskt, nej han har absolut inte träffat henne men dom har pratat nån gång ibland.

Och visst kunde han ha tänkt på det tidigare men så är inte livet, vi vet faktiskt inte förrän efteråt om vi gjorde rätt eller inte.

Han blev jätteförälskad i mig, det har varit fint, han har varit lycklig med mig, han ville att det skulle fungera men till slut gjorde det inte det.

Vad ska jag säga ?

Det är sorgligt men ändå fullt begripligt.

Jag är glad att han inte försökte slingra sig, han försökte inte försköna någonting, allra minst sitt eget beteende.

På något sätt är det ändå en befrielse att känna att jag inte missbedömt honom, han är en bra människa men han var inte en människa för mig.

Och han höll om mig och jag kände att det var ok, det räckte långt.

3 kommentarer:

Ms.Take sa...

Gud så skönt, att du kan känna så. Absolut starkt, och bra, för dig. Skönt att han var ärlig och att du kan få closure - nu är det bara att bryta ihop och gå vidare ;)

Christina sa...

Gumman. Å det känns nog jobbigt men ändå inte. Som Ms Take skriver. Bryta ihop och gå vidare ... det får man göra lite då och då.
En fråga ... har du lust att fika på stan i veckan ... ?

TrickyTricky sa...

Ja men det vore jättekul, gärna !
Jag försöker maila dig.