torsdag 7 juni 2007

LYCKLIG !!

Jag skulle kunna säga att jag är lycklig för att jag just nu har det så bra som någon människa kan ha.
Jag sitter på min altan med ett glas chardonnay och "Flickan som lekte med elden" som ljudbok i öronen.
Jag har just varit och minglat en stund på dotterns avslutningsbal i skolan och begrundat det faktum att min lilla flicka blivit stor OCH vacker så man tappar andan.
Som om det inte räckte är hon dessutom alldeles makalöst klok och smart och ja jag vet inte vad jag ska säga men med henne har det alltid känts som om hon var minst två år när hon föddes.

Hon blev utsedd att hålla tal under middagen och när hon läste upp för mig vad hon tänkte säga så rann tårarna på mig och jag tänkte att "jag hade inte kunnat formulera det där själv".

Så innerligt stolt över min vackra och kloka dotter !!

Dessutom har sonen haft två kompisar här och de har pratats och skrattats från övervåningen, äntligen säger jag, för det är mycket länge sen det hände, han är ju oftast lite ensam min son.

2 kommentarer:

JeZZ sa...

Vilken underbar känsla du förmedlar.
Din dotter kan vara stolt som har en mamma som ser hennes kvalitéer.
Att se sina barn glada och lyckliga är väl det allra bästa som finns!

JeZZ

Christina sa...

Jag som halkade hit tack vare Ms Take ... finner att jag sitter och undrar över vem du är ... känner igen mig i mycket och ibland inte alls ;) Jag som lever själv med mina två tonårsdöttrar ... varav den äldsta också blivit vacker som en dag ... och stor. Och som ska på sin bal imorgon ...
Glad att jag hittade ditt rum.