söndag 24 juni 2007

För helvete !!!

Ger snart upp på er män !!!

Fan i helvete så trött jag är på all denna galenskap, på all denna dj-a oförmåga.

Sonen ringer exet idag, jag hör exakt vad han säger, han är bestämd; "ja alltså det är nu idag för sen kommer du inte att kunna träffa mig på 4 veckor..." och jag tänker i mitt stilla sinne att min son är en tuff kille som vet vad han vill.

Exet är alltså inte hans biologiska far men det är hans styvpappa sen 9 år tillbaka.

Nu för en stund sen kom han hem igen, minst sagt ganska stukad, exet hade gått iväg och ätit med en polare, visserligen frågat sonen om han ville följa med men det ville han ju inte så han stannade hos exet och kollade på TV, MEN är det nån av mina kvinnliga läsare som INTE
förstår att sonen var sårad och faktiskt bara ville umgås med exet och inget annat.

Och inte bara det utan nu hade exet plötsligt kommit på (efter sådär nästan ett år) att han fortfarande hade nycklar hit och SKICKAT DOM MED SONEN, dj-a idiot, han hade kunnat lämnat dem till mig istället.

Är det krig dom vill ha ??

1 kommentar:

Christina sa...

Om det fanns större bokstäver än versaler hade jag använt dom.

VILKA J*LA IDIOTER EN DEL ÄR!

Och det skriker jag bara för att deras kompletta idioti drabbar barn som kommer med mössan i hand, ber om närhet och samtal och omtanke. Ibland.

Så får du (och jag) ta hand om den tillknycklade lilla som kommer när det inte fanns någon där.

Krig? Näe. Jag funderar mer på ond bråd död.

(Å vad skönt att få ur sig detta här hos dig .. förlåt om jag tog i. Jag inser att jag aldrig (?) skriker så som jag ibland känner att jag vill på min blogg ...)