söndag 3 augusti 2008

Sandhamn

Semestern tog ju fort slut.

Och vad har jag hunnit med förutom fantastiska middagar, hockeyspelare och altanbesök ?

Några helt magiska dagar i Sandhamn som faktiskt är något av det mest underbara jag upplevt i livet.

Vi var tre tjejer som tog oss till Sandhamn med reguljärbåten, alla har vi varit där tidigare men då med egen båt, men eftersom båten försvann med exet för oss alla så tänkte vi att det kanske var dags att skaffa ny båtägare och då var ju Sandhamn lysande.

Nej förstås, vi åkte inte alls dit av den anledningen, vi åkte dit för att vädret skulle bli toppen och vi var sugna på både sol och hav, party och lite fina båtar (ha !) att titta på.

Och vi fick ALLT och mer därtill.

Solen sken från en klarblå himmel, det var 30 grader varmt, havet glittrade och vi trippade omkring där i våra högklackade opraktiska (smala klackar fastnar i bryggan, inte snyggt !) men skitsnygga skor.

Vi ramlade ner i båtar där vi skrattade så magen fick kramp, vi åkte ut på havet i andra båtar, låg på öde öar och pratade allvar med alldeles förfärligt trevliga män i vår egen ålder.

Sen gjorde vi djupdykningar i den godisbutik som Sandhamn är på sommaren och kom upp med en och annan trevlig man (ähmm eller pojke kanske...).

Ja herregud, vi var totalt utmattade, absolut inte utsövda men fantastiskt lyckliga när vi åkte därifrån .

Och hockeyspelaren han tog taxibåt ut sent på lördagkvällen för att träffa mig och det var såå mysigt och onekligen känns det rätt bra med tanke på vad det äventyret kostade honom.
Går inte att komma ifrån att självkänslan då och då behöver fyllas på med lite sånt.

2 kommentarer:

Ankan sa...

Åh vad härligt! Skönt att höra att du haft det bra. Kram

Christina sa...

WOW! Vad härligt det låter!!