söndag 9 november 2008

Vilket fantastiskt sammanträffande !!!

Pratade med en bekant på msn ikväll, eller förresten bekant, njaa vi har aldrig träffats på riktigt men vi hade nog tänkt det i början på sommaren men alltför mycket kom i vägen.

Jag drack ju bara champagne och hade mig och han förberedde sig för ett utlandsuppdrag, minsann här snackar vi viktiga uppdrag....

Jag har ju aldrig lyckats prioritera särskilt väl.

Nej men vafan, här kunde jag alltså välja mellan hot hot hockeyman och lite mindre hot men ack så dj-a intellektuell diplomatmänniska och vad väljer den korkade Tricky, jo så klart den aningen (gud vilket understatement....) mindre intellektuella heta hockeymannen som nu visat att han var så dj-a FEL FEL FEL.

Jag hann helt enkelt inte med att träffa denna superintressanta människa innan han for iväg på sitt hemliga och avancerade uppdrag i fjärran land.

Och vad hände då, jo förstås så fångade någon annan mer smart person in honom blixtsnabbt eftersom såna godbitar inte kan gå lösa alltförlänge.

Men nu har han kommit på att det också kanske var lite förhastat.

Och vet ni ?

Han ska åka med sin tonårsson till Paris över nyår.

Vi är fan gjorda för varann !!

Uppdatering;
No worry, jag menar inte att jag ska tokdejta igen utan det var mer ett konstaterande att han och jag verkligen var ett så himla perfekt par och att det där med att välja Paris över nyår helt ovetandes om varann på nåt sätt bekräftade hur väl vi passar ihop.
Jag känner inte så många män som skulle komma på det sådär bara, just Paris med en tonårsson. Definitivt inte mr hockey. Han skulle som så många andra packa in barnen i bilen och åka till föräldrarna eller möjligtvis till alperna.

3 kommentarer:

Maja sa...

Å du är fan fantastisk!

Mr C sa...

Du är på rebound Tricky, glöm inte det.

Ankan sa...

Herregud, här är det action :) Lycka till med allt känslosvall... Se till att ta väl hand om dig, glöm inte bort dig själv!! Kram