onsdag 19 januari 2011

New York eller inte ?

Här kommer ett extremt i-landsproblem.

Jag har bokat en flygbiljett till NY, avresa om några veckor, stannar en vecka.
Från början var det en galen ide, det började med att jag fick möjlighet att boka biljetter "presale" till Aretha Franklin. Sen efter lite funderingar så bestämde jag mig för att åka dit själv och bl.a umgås med en väninna som bor där.
Bokade flygbiljett (givetvis ej ombokningsbar...) och en vecka senare får jag ett mail om att konserten är inställd pga sjukdom.
Jaha.
NY i februari utan mening eller mål känns sådär...hotell bara för en person kostar lika mkt som för två och mest av allt längtar jag efter en sol och en sandstrand.
Så jag vet verkligen inte hur jag ska göra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du ska åka!! NY är ju härligt och tänk så mycket du kan göra där även fast det inte är sol och varmt. ..kanske kan göra både och? Du kan inte bo hos henne då? Ha en trevlig resa!! kram kram ...nån som läser lite då och då :=) ...du vettiga människa :).

Annaa M sa...

Hände mig något liknande för ett par år sedan. Annan stad, annat land och annan artist men inställd konsert. Betämde mig i sista sekunden för att åka men insåg när jag kom fram att jag kände mig lite vilsen utan egentligt mål vid en udda årstid. Så jag satte mig på buss och drog iväg många mil till lite överraskade vänner. Vilket innebar att halva min vistelse blev på resande fot. Men det var det värt. Nu hade jag ju det alternativet. Vet inte hur det skulle blivit annars. Men det var något sorglöst över hela den resan. Jag tror kanske du ångrar om du inte åker men om det innebär att du inte har råd med en resa du hellre vill göra så är det nog rimligt att tänka efter.