måndag 20 september 2010

Självrannsakan ?

Vems fel är det att SD kom in i riksdagen ?

Alla ropar SKAM.

Skäms alla sd-röstare, jomen tror ni verkligen att de skäms, tror ni det ?

Jag tror snarare att de bara känner sig ännu mer säkra på sitt val och ännu mer frustrerade över detta etablissemang som bara skriker "vargen kommer".

Kanske att vargen kommit men sluta prata om skam, börja istället prata om självkritik.

För det finns ju ett skäl till att SD hittat sina väljare.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Just det, ta debatten, inse att den integrationspolitik som förts inte varit tillräckligt bra. Diskutera vad vi tycker i alla läger och låt det vara ok. Gör vi inte det kommer SD bara att få mera vatten på sin kvarn och fler sympatisörer. Det går inte att sticka huvudet i sanden och trykca på olika knappar på facebook om vad vi vill med SD. De är i riksdagen, det är bara att gilla läget och arbeta hårt för att de ska få svårt att föra sin politik ostört.

TrickyTricky sa...

Precis, ta debatten för guds skull.
Låt inte sd abbonnera på den.

cruella sa...

ja, jag håller med. Pratade precis med en kollega här i riksdagen och vi enades om att det blir väldigt konstigt om debattörerna ska frysa ut och inte förhålla sig till SD här i huset. Till exempel. Ut och snacka med dem och få fram tokigheterna i stället för att de får sätta sin egen agenda. Martyrskapet göder dem bara.

TrickyTricky sa...

Just så; ta diskussionen, lugnt och fint för då kommer deras argument och åsikter sakta men säkert att åskådliggöras och bli tydliga.
Blir förvånad över alla som skriker så högt på t ex facebook, det är avsky och högstämda röster som många gånger manar till aktiviteter vi annars beskyller just såna som sd för.