tisdag 26 maj 2009

Springsteen

Snart är det dags för "the boss" igen.

Och jag är vemodig eftersom han jag skulle gå med nog inte kan gå med mig eftersom hans ex enligt facebook "is in a fucking dj-a relationship". Så ex betyder inte alltid ex om man säger så, kan uppenbarligen även betyda nåt slags "ex to be" eller nåt i den stilen.

Finns några aspiranter på biljetten, men nu gäller att ska man köpa biljetten av mig så är det för att göra mig sällskap dit och utgöra ett förbannat bra substitut för han som stal mitt hjärta och vägrar lämna tillbaka det (gud så klyschigt jag vet....).

I natt grät vi samtidigt som vi höll om varandra hårt hårt.

Jag tänker inte skriva mer om det, går ju inte att förklara längre.

Men en av aspiranterna låter ju nice enough, typ 28 år....hahaha...ja herregud det skulle vara nåt det.

6 kommentarer:

Peter Midas sa...

Ärlighet är ett måste i varje relation. Singel är singel, inte osams med frun! ex to be är ett jättebra uttryck. Tyvärr vet man ju att to be or not tob - that is the question... och så har man bara varit en desperat mans/kvinnas terapi ett tag. Försök till trampolin ut ur ett hopplöst förhållande. Näver att jag tänker nedlåta mig till det! Har på sista tiden tvingats förklara detta för tre olika kvinnor! Men dom har faktiskt hållit med!!!

Anonym sa...

Jag säger bara "Hungry heart".
Jag tycker absolut att du ska ta med honom till The Boss-konserten, han som stulit sitt hjärta. Om ni grät i varandras armar, är det inte över, och en gemensam Springsteen-spelning kommer att få er på banan igen. Glöm 28-åringen.

Peter Midas sa...

Oj, håller med anonym ovan. Jag känner smärtan ända hit till mitt tangentbord. Ge honom styrka!!!

TrickyTricky sa...

Vi ska nog gå tillsammans som det ser ut nu....

Christina sa...

Darling. Gå själv annars. Jag är med i bakfickan ;)

Maja sa...

Snart snart är det dags. Ska bli så kul.