tisdag 5 maj 2009

Jackson Browne

Såg honom igår på Cirkus och det var helt magiskt.

För mig i allafall, såg nån recension som var lite ljummen men jag är ett sånt där fan som bara njuter från början till slut.

Det var väldigt speciellt på många sätt.

Jag skulle ha gått med hockeymannen men förstås så blev det inte så och i besvikelsen så bestämde jag mig för att sälja båda biljetterna på blocket.

Då ringde en amerikan i förskingringen och ville köpa bara en biljett.
Av någon obegriplig anledning hasplade jag ur mig the whole story varpå han säger "du kan väl gå med mig i stället" och jag tänker att det här är ju inte klokt.

Det var ju den där pyttelilla detaljen att det var menybiljetter där middag ingår först så det var ju inte precis bara så att vi skulle sitta bredvid varann på själva konserten utan vi skulle alltså ÄTA MIDDAG IHOP FÖRST.

Och det blev så oväntat otroligt lyckat och bra så jag bara undrar om det var någon gud som såg mig och tänkte att nu, nu är det dags att vara lite snäll mot henne därnere.

Han var en kännare, han hade sett JB minst 15 ggr, han hade jobbat politiskt ihop med honom många gånger, inte så att de kände varann personligt men han hade mkt att berätta.
Och vi pratade amerikansk politik under middagen, vi pratade musik och hade helt enkelt otroligt trevligt.

Under själva konserten kom han med suveräna inlägg hela tiden, inte alls så det störde utan bara nån liten kommentar då och då om att "nu ändrade han i texten" eller "den där skrev han då och då" eller "den där handlar om det och det"

Det var en suveränt bra och trevlig kväll rakt igenom och när han snällt släppte av mig vid tunnelbanan så sa han "vi kanske ses på Neil Young då".

Och det berörde mig inte ett dugg att hockeymannen sms:ade som en galning hela kvällen och frågade om det var bra och beklagade att han inte var med.

Jag svarade inte ens, nej faktiskt så gjorde jag inte det.

3 kommentarer:

cruella sa...

Åh vad du var värd en sådan kväll!

Maja sa...

Du är så d-a bra bara! Kul. Thåström 7 juli?

TrickyTricky sa...

7 juli, är inte jag på Hultsfred då ? Måste kolla !