lördag 14 mars 2009

Min älskare i lyxklassen

Skickar ett glassigt mms som visar en strandutsikt över ett elegant dukat bord.

Jag misstänker men jag frågar ändå "var är det så fint".

"På croisetten i Cannes...wish you were here..."

I wish too....absolut, men herregud skicka en biljett så är jag där i morgon.

Yes pls alright, lite gift är han också, men what the shit, är det inte bättre med en gift glassig rik man än en charmig gift, fattig och problemfylld man ?

Tänker att jag har en massa helt otroligt intressanta trevliga män på lager MEN det är gifta allihop.

Hur fan blev det så ?

Drar jag till mig dem eller finns det inga såna män jag vill ha som är ogifta ??

Förresten stötte jag på ett ogift fynd precis efter min senaste separation men då hade jag ju inte vett att uppskatta honom, eller förstås så var jag ju inte redo.

Det var väl därför jag nobbade följande man;

En tjusig våning på rivieran, en liten herrgård i Sörmland dit han bjöd mig på en fantastisk middag som började med en tur över ägorna, en promenad utmed den egna stranden och superfin champagne från hans överfyllda vinkällare.

Ja minsann, trevlig var han också men när han försökte kyssa mig så tackade jag för mig och körde hem.

Jag tänker på honom ibland, undrar hur han lever, vad han gör och så.

Jag var inte redo då, nu är jag det men jag kan inte förmå mig att höra av mig igen.

9 kommentarer:

eviedee sa...

Man måste ju tända på typen också! Det är ju inte säkert att de största ägorna ger den bästa behållningen.

Låter fantasilöst med killen som inte kan bjuda på mer än ett mms från härligheten..

TrickyTricky sa...

Ja förstås det är ju a och o men det var nog inte riktigt det som var problemet med honom utan det faktum att han verkligen ville ha en relation och jag, jag var nysingel och väldigt nöjd med det.
Dessutom var jag lite förälskad i en annan gift man just då (jag vet, slå mig hårt) och var inte redo för ngt nytt alls.

Han som skickade mms kan nog vara ursäktad av att jag gjorde detsamma från Thailand så det var nog att betrakta som en replik på det.

Hmm undrar om godsägaren fortfarande är singel...?

eviedee sa...

Har nog inte fallit för gift man, men däremot har män sprungit och gift sig fort som fasen efter att ha varit med mig..

cruella sa...

Tycker du inte det är det minsta sunkigt att de här männen faktiskt bedrar sina fruar? Det är ett fett karaktärsfel i i mina ögon. Mkt avtändande.

TrickyTricky sa...

Eva; du måste ha väckt en stark längtan efter tvåsamhet men inte varit villig att stå för den antagligen.

Cruella; jag är väl medveten om att det här är starkt provocerande för många och jag har skrivit om det flera gånger ur ett betydligt mindre raljerande perspektiv. Jag har själv varit utsatt för grym otrohet under många år, jag vet hur det är. Nu har livet visat mig ganska många olika sidor och jag tycker inte längre att allt är svart eller vitt. Jag har mina egna erfarenheter nu av både det ena och det andra och jag moraliserar inte längre över människors livsval och framförallt så tycker jag inte längre att otrohet är det värsta någon kan utsättas för. Det finns så många andra svek som jag idag tycker är värre.

TrickyTricky sa...

En replik till;

Jag skulle vilja skriva om en man som sexuellt bedrar sin fru eftersom de faktiskt inte haft något sexliv de senaste 5 åren men han önskar inget hellre. Han älskar verkligen sin fru och vill inte lämna henne, han stöttar och uppmuntrar henne i precis allt men han uthärdar inte den totala frånvaron av att känna en annan människas kropp intill sig. Jag har ingen sexuell relation med honom men jag har en djup vänskap och är hans förtrogna i just detta enda som han inte kan dela med sin fru trots att han försökt hur mkt som helst.

cruella sa...

Jag är ganska förtjust i moral, jag.

Jag kan fatta att det är tungt att leva utan kroppslig närhet, verkligen. Är hans fru med på att han skaffar sig något vid sidan av, eller får han gilla läget? Jag skulle ha svårt att fortsätta älska en person som försatte mig i en sådan situation faktiskt. Han har kanske inte slutat hoppas?

TrickyTricky sa...

Med risk för att låta som en "jagvetmeränandra" skulle jag vilja säga att hon tillhör en ganska stor grupp kvinnor som tycker att sex är otroligt överreklamerat och att det går utmärkt att leva utan. I deras fall har han försökt hur mkt som helst men det går inte ens längre att beröra frågan, då blir hon vansinnig (givetvis känner hon sig anklagad och skuldbelagd) och minsta försöka till beröring leder hela tiden till anklagelser om att han bara vill ha sex. Jag förstår absolut inte hur han står ut, jag har flera gånger sagt att jag tycker att han slösar bort sitt liv men han hävdar att allt annat är bra och att han älskar sin fru.
Jag säger som du; jag skulle inte heller fortsätta älska någon som gjorde så mot mig, jag skulle för länge sen ha känt mig så fruktansvärt avvisad.
Och nej hon är förstås inte alls med på det hela eftersom hon på allvar tycker just att sex inte är nödvändigt.

cruella sa...

Hur kommer det sig att sådana här kvinnor (jag köper totalt att duvetmeränandra;-) slutar gilla/ha sex med sina män?