fredag 18 februari 2011

Andreas Kleerup

Åhh snälla svt, kan ni sända kvällens avsnitt av Skavlan varje kväll på bästa sändningstid eller det räcker med sista 10 minuterna med Andreas Kleerup.
Snälla svt sänd den del där han sitter med sina tics och sitt annorlunda sätt och där Skavlan berättar att Kleerup har adhd.

Annorlunda gulliga Kleerup, förstå att min son behöver se detta hur många gånger som helst !

5 kommentarer:

Lucky sa...

svtplay.se
puss

eviedee sa...

Jag ska kolla in de senaste skavlan. Man glömmer bort att programmen kan kollas i efterhand. Kram

TrickyTricky sa...

Lucky: jag vet men vad jag menade var nog mer att sonen av en händelse skulle se det, han skulle aldrig titta om jag sa till.
E: jag tycker nästan alltid hans program är sevärda, förra programmet var det helt fantastiskt med norske skidstjärnan Daehlie och hans kompis från Kenya, i kontrast till Carola och nån från Bee Gees.

eviedee sa...

Kollat nu, men tänkte inte på ticsen, kan för lite om tics. Ändå skönt att se med folk som får plats om de får verka inom områden de tycker om, och inte ska pressat in i något som anses vara det alla vill ha och som är normalt, medan många fullständigt normala och medelmåttiga utövar sin normalitetsbrutalism där de kämpar hårt om att få sticka ut lite med nån ny pryl eller nåt.

TrickyTricky sa...

Han hade inte så mkt tics, ryckte lite i ansiktet, strök med handen över ansiktet. En sk vän på fb skrev "har han alla flingor i paketet ?" och jag funderar fortfarande på om jag vill vara vän med henne. Hatar alla dessa fördömande självutnämnda superdjävlanormala människor.