söndag 5 oktober 2008

Dejtingsajten "vinst varje gång"

Låter som nåt slags suverän affärsidé men den finns redan, åtminstone om man är kvinna.

Och där är jag förstås med.

Så nu har jag fiskat upp en ny mr dreamdejt där, ja jag är helt sjuk i huvudet, jag VET.

Så när mr hockeymannen sätter på sin mobil i morgon igen så kan det redan vara försent för den här senaste killen han är faktiskt så bra så han borde inte få finnas men det gör han , jag har redan googlat fram hela hans liv och om jag hade skrivit en lång dj-a lista över precis ALLT jag önskade av en man så hade jag inte ens kommit på allt det han uppfyller.

14 kommentarer:

singel46 sa...

hmmm låter fööör bra, men man vet aldrig...=)
hoppas att det är rätt

TrickyTricky sa...

Jag tror ärligt talat att ingen är rätt för mig just nu men jag fungerar nu så att jag hela tiden behöver nån annan för att komma ur/vidare. Ingen bra egenskap alls.
Men mr hockey var egentligen aldrig min dreamdejt bara för dj-a charmig. På papperet stämde vi inte så bra men jag träffade ju honom ute på krogen och det är ju då man faller för fel män...typ.

Anonym sa...

Kan man få veta var du hittar drömmannen. Skulle vilja gå in på den siten och leta lite själv!

cruella sa...

Du är vuxen och bestämmer själv, men jag skulle rekommendera cold turkey. Inga fler dejter, inga fler distraktioner och inbillade kärlekar på BRA länge. Du mår ju inte bra av det. Korta kickar bara och så misery. Jag ska inte vara käck och komma med råd om vad man kan glädjas åt i stället, jag rekommenderar helt enkelt vanlig trist jäkla avvänjning.

Peter Midas sa...

Cruella har alldeles förbaskat rätt. Anpassa dig efter det nu ett tag. Under tiden kan dou läsa en bok om ansvar, Det var inte mitt fel av Ann Heberlein. Den är jättebra och dessutom underhållande eftersom hon är så självutlämnande. ICA-förlaget!! SÅ ta och tagga ner ett tag.

TrickyTricky sa...

Tack för att ni bryr er och jag behöver ju höra detta om och om igen.
Jag vet ju såväl.
Skulle behöva åka bort några dagar på egen hand, utan dator men med en hög böcker.

Kerstin sa...

go with the flow
När du ledsnar på riktigt så väljer du självmant 'cold turkey'-avvänjning.

Peter Midas sa...

Nja, det där med follow the flow låter lite som "Shit happens". Det är att vara fatalist och lämna över ansvaret på något utanför sig själv. Det funkar inte i längden, det är som att kissa på sig en kall vinterdag, väldigt varmt i början men desto kallare efter en stund. Man måste faktiskt inse att man alltid har ett val. Att röka, vänsterprassla, slåss, vara spelmissbrukare etc. Det äringen annans ansvar, bara ens eget och man är inte offer för omständigheter, utan man antingen ger efter fören impuls eller så gör man det inte. Ärman riktigt ärlig mot sig själv så har man lätt att se sina problem. Att mådåligt är en bra början.

Kram från skärgården....

Peter Midas sa...

PS Fy faan vad jag är snusförnuftig i mina kommentarer.Blir ganska trött på det själv ibland!!! DS

Maja sa...

Det är "det tomma hålet" som man tror måste fyllas för att överleva/härda ut. "Hålet" man har, som när man inte känner sig tillräckligt älskad snabbt måste fyllas på med kärlek* från annat håll. Stanna upp en stund och känn att det är helt ok att det är tomt. Jag vet - easier said than done.

läs:alkohol, droger, spel eller vad fan som helst som känns bra för stunden.

Kram kram från "amatörterapeuten" :)

Maza sa...

Holy smoke! kör så det ryker då, om du inte orkar vara klok och förnuftig. :)

PJ sa...

Goda råd här. Men samtidigt, man är som minst mottaglig för goda råd när man behöver dem som mest. Kanske. Så antingen tar du en kärlekstime-out som några tycker eller så flyter du med, tillåter dig att vara förvirrad för vips så kommer kanske saker att klarna.
Your choice.

Peter Midas sa...

Liftarens guide till galaxen börjar med följande försättssida:

Det finns en teori som säger att om någon någonsin förstår meningen med universums existens kommer detta omedelbart att upphöra och ersättas av någonting nytt, ännu mer obegripligt.

Vänder man blad står det:
Enligt en annan teori har detta redan inträffat.

Så följ ditt hjärta men ha med magen, för det är den som tar emot all din oro och alla dina besvikelser. Du behöver inte mera nu!

TrickyTricky sa...

Tack alla för goda och omtänksamma råd. Det gör mig uppriktigt glad.
Är lugn nu, tror jag överdrev min oro lite och som vanligt gjorde jag en rad överilade saker men inget som inte gick att backa på tackolov.