lördag 4 oktober 2008

Avstängda mobiler

Det skulle fan vara böter på att stänga av mobilen.

Har man en mobil så får man tamejfan se till att ha den PÅSLAGEN !!

Jag har en inställning som ger mig leveransrapport på alla skickade sms, så jag ser att han har den avstängd, det innebär också att jag ser exakt när han slår på den för då får jag ett leveransbesked.

Jag borde antingen byta inställning på telefonen eller kanske ännu hellre byta pojkvän.

Oj oj oj han är ju ingen dj-a pojkvän, han är ju för h-e nån annans pojkvän.

Gud så förbannad jag är just nu.

Uppdatering söndagkväll;
är så himla stolt för jag har lyckats behålla min värdighet, skickade två otroligt livsglädjeinnehållande sms igår och har sen hållt mig i skinnet faktiskt.
Om han redan bestämt sig för att lämna mig så kommer han att få sig en tankeställare i morgon. Om han bara är allmänt dum i huvudet så kommer han kanske ändå få liiite dåligt samvete när jag är så kärleksfull och lockande trots att han stänger av. Jag tror han blir förvirrad och just nu roar det mig. Nån slags dj-a reaktion förtjänar jag.

9 kommentarer:

singel 46 sa...

stackars lilla tricky...
jag kommer ihåg dig som den väldigt självsäkra, vackra kvinnan som ägde situationen...
Du är sån... strunta i allt annat... Du är en väldigt attraktiv och trevlig kvinna...
kram...

TrickyTricky sa...

Tack snälla du.
Jag behöver bli påmind om det, ja det gör jag så jag inte drunknar i det här träsket.

singel46 sa...

kommer du aldrig att göra...
Du och jag... överlever alltid... Vi lever ut... tar stryk, kommer tillbaka...
Tänk att vara en som aldrig sticker ut hakan...
Den som förtjänar oss finns där... Hoppas bara att den personen kommer snart till oss bägge...
kramar

Peter Midas sa...

Varför stänger han av telefonen? Har han en annan och mörkar för dig. I så fal skall du inte byta pojkvän utan bara avveckla honom. Nästa kille är ett helt annat kapitel i ditt liv. Var det inte han som var så himla gullig med blommor etc? Hur förklarar han? Han kanske inte vill rapportera varje minut var han är. Ärlighet, uppriktighet? Vilka är hans avsikter?

Håller med Singel 46, du kommer alltid igen.

Big kram!

TrickyTricky sa...

Skrev just om hans andra mobil, ja han har två och det är inte hemligt i sig men han har aldrig gett mig det andra numret, det är för barnen (och flickvännen förstås). Nu har jag letat upp det för länge sen eftersom jag är en sann Säpomänniska men faktiskt aldrig använt det tidigare.
Han HAR ju en relation som han av ett skäl inte riktigt kan avsluta (det är trovärdigt men jag vill inte gå in på varför). Han borde inte ha inlett något med mig från början men "kunde inte motstå" typ så och jag visste inte om henne förrän efter ngn månad när allt var försent på nåt sätt.

Peter Midas sa...

Det där känner jag igen. När jag träffade Fröken G och fick mycket kärlek i början, blöev faktiskt min relation till hustrun bättre. Jag mådde bättre eftersom jag fick den kärlek hustrun förnekade mig och jag blev mera tillfreds med livet. Hade jag inte haft Fröken G hade livet sett annorlunda ut. Jag älskade verkligen Fröken G bortom sans och vett vilket måste ha smärtat min hustru, men samtidigt blev jag snällare och mjukare i sinnet. Så din relation med pojkvännen han vara bra för hans äktenskap/förhållande.

TrickyTricky sa...

Så var det inte alls för mig när jag var på väg ur en relation för några år sen som jag av tunga skäl inte vågade lämna direkt. Då träffade jag ngn annan men upplevde istället en fruktansvärd frustration på hemmaplan när jag var "tvungen" att umgås med honom.
Jag led verkligen och det är snarare den beskrivningen den här mannen ger och eftersom jag varit exakt där själv så blir det väldigt trovärdigt när han beskriver sin känsla av vanmakt och längtan efter någon annan (jag) men just nu känns det som om allt svängt bort från mig.

cruella sa...

Är det en fråga om tid för honom? Eller ska "något" hända så att HON lämnar HONOM?

TrickyTricky sa...

Cruella; det är en fråga om tid, något annat ska hända först.
Men just nu känns det som om det är MIG han lämnar faktiskt.
För att pressen blev för hård, för mycket för honom att hantera, han är ingen svag människa men har lite mycket just nu vilket jag kanske borde tänkt på innan jag "frispelade" som en nojig dj-a tonåring.