lördag 23 februari 2008

Italientips tack !!

Jag behöver lite hjälp nu.

Har bokat flygbiljetter för mig och barnen till Rimini (yes retrovarning på det) i juni.
Det är ju lågsäsong i Italien och det vimlar av billiga hotell och då kan jag inte välja.

Ska vi ens bo i Rimini ?

Har inte riktigt fått klart för mig var flygplatsen ligger, det är sannerligen inte lätt att hitta på Ryan Airs sida, men förmodligen är det ju inte den som ligger 10 min från själva Rimini, så mycket vet man ju om man flugit med Ryan.

Två tonåringar som behöver aktiviteter omkring sig så nån liten lugn mysig by kan vi glömma, helst en tennisbana runt hörnet.

Har hittat ett gulligt familjehotell precis vid stranden, helpension för oss alla tre kostar nästan exakt 1000:-/natt och om man lägger till ca 80 kr per person så får man all-inclusive dvs dricka till maten och solstolar på stranden.

Vi skulle alltså få en all-inclusive resa för tre personer för totalt 7.000:-, men blir inte det lite tråkigt om än billigt ?

Kanske ska ta det här istället, lite dyrare men med pool.

Och det här var bara två exempel.

Kanske är bättre med bara frukost så man kan äta var och när man vill, men jag tror det blir dyrare totalt sett, ett rum med frukost kostar ca 600:-/natt, inte får vi mat för tre för 400:- per dag i dyra Italien.

Nån som vet nåt, har nåt bra tips eller bara allmänna synpunkter ?

4 kommentarer:

Christina sa...

Allmän synpunkt: har aldrig varit på den sidan.
Råd: Gå på magkänslan honey!

Annaa M sa...

Ta all inclusive alternativet om inte dina barn är exklusiva finsmakare! Det blir absolut billigare och enklare. Alltid något att äta för alla. Det är ju ändå inte säkert att äventyret finns vid hotellpoolen!

Jag blir absolut lite sugen själv, var just där en enda kväll och natt för mycket länge sedan. Gamla hederliga svenskbygder.

Coola Morsan sa...

Mina tips är inte alltid speciellt bra, men jag skulle väl boka en eller några dar om jag hade barnen med, och sen kolla in var man vill bo och göra deal. Man kan ju boka över nätet även därnere om det är bättre erbjudanden. Högsäsong är det ju inte.

Du har väl redan bokat, eller hur!

TrickyTricky sa...

Christina; ska jag tolka det som att du aldrig v e l a t åka till din sidan ? Så har nämligen jag alltid känt, Rimini...nej fy.
Svårt att förklara vändningen, bara en känsla av att nu är det nog helt ok.

Annaa; ja det lutar nog åt det

Como; hahaha...jaa du känner mig, här görs inget obokat inte !