måndag 31 augusti 2009

Den stora festen närmar sig

Nej då, så stort blir det inte alls men jag tror det kommer bli väldigt trevligt.

Hela sommaren har jag roat mig själv med att formulera lite löst vad jag ska säga om mina gäster.

För det har jag nämligen tänkt, jag ska säga några ord om var och en och det ska vara lite om hur vi lärt känna varann, något kul litet minne osv.

Och detta funderande har varit så himla kul, jag har verkligen gått i barndom på nåt sätt.

Idén fick jag från en överraskningsfest för Christina där hon helt spontant gick runt och sa några ord om alla gäster och det var så himla trevligt.

Så nu ska jag göra samma sak och förberedelserna är det allra roligaste.

3 kommentarer:

Christina sa...

:) Kram kram!

Annaa M sa...

Har varit på många kalas de senaste åren där man gjort så där, snarare regel än undantag verkar det ha blivit. Ibland kan det bli kul och ibland kan det bli väldigt långt och segt, speciellt när de inblandade kommentera.

Det kan bli lite knepigt också det där, när en del gäster tycker att det sägs fel saker om dem. Själv har jag nu två gånger fått höra typ "Och Annaa lärde jag känna på 80-talet." That´s it. Kul. Varför blev jag alls bjuden om det inte fanns mer att säga? Kanske sa värden så om flera, men jag hörde bara hur ointressant just jag var och det dämpade festglädjen och väckte definitivt inte någon nyfikenhet hos andra att ta kontakt.

Så det är nog jättebra att man tänker igenom väldigt väl vad man ska säga.

TrickyTricky sa...

Jag måste vara helt ute för jag har alltså inte varit på en enda sån fest. På nåt enstaka bröllop däremot har det skrivits om alla gäster i nåt litet program, ganska kul.
Men självklart har jag tänkt på att det måste vara balans i det hela.