söndag 29 juni 2008

Partykväll

Biljetten är lite knycklig för den låg i fickan och släpades runt på ett antal barer i natt när jag efterfestade med ett gäng mycket glada och trevliga tjejer.
Köpte biljett tidigt och tänkte att alltid dyker det väl upp nån som vill hänga på.
Först skulle Coola Morsan gå men hon blev kvar på Ibiza och om hon hade varit där så hade hon totalt ruttnat på det svenska systemet om vi hade hamnat i samma vansinniga kö in till ölområdet som slutade med att jag klämdes fast mot nåt dj-a kravallstaket i röran.
Vilken idiot är det som planerar det hela ?
Varför är ölområdet pyttelitet, varför är allt så underdimensionerat ?
Varför är Sverige så dj-a svenskt och måste ha ett inhägnat ölområde som vaktas av "Securitymärkta" killar som saknar kommunikationsförmåga.
Färdiggnällt om det nu då.
För till slut strålade jag samman med Maja och hennes supertrevliga kompisar och det blev en kanonkväll som slutade nån gång vid 4 på morgonen.
Skitkul !
Maja som jag aldrig träffat men läst länge är precis lika rapp och rolig som hon är i sin blogg.


3 kommentarer:

Maja sa...

Det var verkligen kul igår.Du är så modig tycker jag. Impressed. Nu är jag tyvärr drabbad av baksmällan från helvetet.. och taxicahuffören som körde hem mig igår har ringt och undrade om vi inte skulle träffas... snyggt... Ha ha

Coola Morsan sa...

Jo, jag skulle nog bli galen, utöver att jag skulle blivit arg på att volymen från scen säklert var för låg, för grannarnas och barnens skull.

Men det låter som en höjdarkväll ändå, om man bara slapp vakterna och fållorna i början..

Coola Morsan sa...

Maja, verkligen snyggt att lämna ut sitt nummer till taxiföraren.. ;)