lördag 12 april 2008

Seglingsinstruktör saknas

Nu har jag möjlig dejt med både en golfinstruktör och en tennislärare, men det är ju segling som står högst på listan just nu.

Visserligen skulle väl golf vara rätt ok också, börjar kännas som att det där man får ragga på äldre dar så kanske bäst att börja nu innan kroppen blivit för stel och inte tänker lära sig några nya konstiga rörelser.

Tennis kan jag faktiskt spela om än på låg låg amatörnivå, men jag kan så inte behöver jag direkt gå på kurs men det skulle säkert vara roligt.

Men som sagt seglingen har jag inte fått till än, ska jag behöva boka och betala för att lära mig segla ?
Å andra sidan tänker jag att där kan man också träffa trevligt folk även om det inte är skälet till att jag vill lära mig.

Surfade lite på segling och gud vilka prinsar man hittar där, här vågar jag inte länka men kolla in Gotland runt t ex.
Har fått en inbjudan till ett event där det kommer bjudas segling och lite annat, tror jag ska anmäla mig bums.
Nån av de där stiliga herrarna kommer säkert vara där.

4 kommentarer:

Nike sa...

Aha, det är så du jobbar! Varför inte, i väntan på den stora kärleken. Du borde komma hit i sommar. Vi har som bekant en del tennis här, massor av golf och segling tillika. Fast inte de stora båtarna och gossarna då.

Jag kunde som sagt behöva gå kurs hos dig!

TrickyTricky sa...

Jag låter nog mer förslagen och målmedveten än jag faktiskt är...*L*, det har nog mest slumpat sig så men faktum är att jag la till en sån efterlysning på en ny dejtingsajt som jag gick in på igår kväll. Lördagkvällar hemma med lite vin är mina favoritstunder för att surfa på dejtingsajter. Låter det smart ? Nää inte helt.
Ja men det vore ju så kul att besöka sommarmetropolen och inte minst ses.

Singel46 sa...

Jag kan utmana Er på golf i sommar... och tennis...
men segling... näpp det är alldeles för långsamt. Har man bott på en ö så är inte segling intressant. Då är båten ett transportmedel och det slutade segelbåten vara när ångmaskinen uppfanns... *S*

Nike sa...

Gärna en tennismatch, men jag trivs bäst när inte linjerna räknas......Golf är just i dagarna ett skällsord här nere där golfbanorna sprider sig som ogräs för att bli tummelplats åt rika utlandssvenskar och pensionärer från Stockholm. Vi kan segla jolle. Blåser det så kan det gå snabbt!