torsdag 12 juli 2012

Fly, flytta eller fäkta ?

Sonen har en egen lägenhet sen ett år men där vill han inte bo så han kommer hit mest hela tiden.

Han är nästan konstant otrevlig, hans tics och tvångstankar är helt överdjävliga.
Dök upp nyss och hävdar att bussarna inte går så jag måste skjutsa. Snabb koll säger att bussarna visst går så jag häller upp ett glas vin som jag viftar med och säger, nej jag kan inte köra.

Han sätter sig i soffan och börjar sparka på soffbordet, när jag protesterar så är det bara "tyst, förstör inte mitt liv, jag måste.."

Jag säger "varför kommer du hit ?" då blir han helt galen så nu har jag låst in mig i sovrummet emedan han fullständigt går bärsärkargång i lägenheten, den fina alldeles nystädade lägenheten där jag för en kort stund hittade ett lugn.

Nu trashar han den på alla sätt och jag inser att jag nog måste flytta härifrån. Jag kan inte längre bära honom på mina axlar. Jag vet att han är sjuk, han mår inte bra.
Men om jag också går under, vad blir bättre då ?

3 kommentarer:

Magica sa...

Men åh!

Har en väninna som också har en vuxen son med adhd. Dock utan Tourettes som verkar vara det värsta av de två. Hans rum i deras tvåa är helt kaputt - smutsigt och äckligt. Jag tänker att hon är fantastisk som klarar det.

Kan man inte behandla tourettes?

Du får inte bli galen på kuppen :)

Kram

Anonym sa...

Du har varit så stark så länge! Mitt hjärta går sönder när jag ser hur du har det i vissa stunder. Ring om du på något sätt behöver mig. Kram /Maja

TrickyTricky sa...

Tack :-)