onsdag 20 juli 2011

Tråkmånsar

Inser att jag har fel människor omkring mig.

Människor som saknar energi och allt möjligt annat för den delen.

Hookar upp med två gamla vänner för middagnpå mysigt ställe med livemusik.

När bandet börjar spela vid 22 så börjar båda gäspa och vill gå hem och jag känner mig som 22 typ med all livsenergi i behåll.

Det var mer som hände under kvällen som gjorde mig ledsen, sånt som föranledde den ena av mina vänner att säga
" du är väldigt openminded när det gäller det mesta" .

Jag tycker nu inte att man måste vara så djäkla openminded för att prata med nya människor !!

Saknade andra vänner ikväll !

4 kommentarer:

Annaa M sa...

Jäklar, så där tycker jag att jag har känt sedan jag var 27, typ! Trodde då att det var ett Uddevalla-syndrom, men det var nog bara rena slumpen, att jag råkade bo i Uddevalla när jag började märka av "jag är trött och måste gå hem för det är ju en dag i morgon också"-gäspningarna.

TrickyTricky sa...

Jag tror det är viktigt att man inser vilka människor man passar ihop med och om inte annat lägger de andra lite åt sidan.

Nike sa...

Det blir viktigare med åren. Framför allt att välja bort dem som bara tar ens energi och ger mindre tillbaka. Jag tror att man kan vara väldigt olika men nära vänner ändå. Det handlar kanske mer om att man, trots olikehter, ändå tycker om varandra och har ett utbyte av att umgås. Samt inser att vissa saker skall man inte göra tillsammans. Man kan göra annat. Människor som inte säger mig något, ger mig något eller berör mig orkar jag inte ens gå ut att ta en fika med. Då är jag hellre själv. Sköt om dig och kram!

eviedee sa...

Det vimlar av såna 22-åringar i Stockholm, som säger att "nä.. det är en dag imorgon också". Det betyder troligen att det finns en nerladdad tv-serie, att sitta och käka till hemma istället utan krav på nån social förmåga.

Jag gillar ofta att vara ute och i situationer där man är i ett folkhav och alla sorters folk dyker upp och försvinner vidare. Man är ibland den som är still och folk passerar eller är den som är ute och rör sig.

Det här kravet tjejer har att sitta mitt emot varandra, alltid beställa in nåt smått, visa att man inte är sån som går till överdrift och sån älta detaljer - det blir man ju lätt lite trött av, till skillnad från om man gör eller upptäcker nåt ihop eller rör sig fritt.

Vi har inte bra sätt att bryta upp som utomlands, där man kanske bara tar en drink och inte alls behöver förklara varför man vill vidare, t ex att man ska upp eller är trött och ska jobba eller vad det nu är, så jag tror det där gäspsyndromet helt enkelt är trötthet eller feg form av att bryta en sittning, men det är fruktansvärt trist att råka ut för gäspare, men skönt när de går och åtminstone natten är ung ;)