fredag 23 juli 2010

Inte alls så enkelt som det kanske verkar

Herregud, läser mina senaste inlägg och inser att de inte alls speglar hur jag känner och lever.

Nästan varje dag ringer jag bästa kompisen och ältar eländet sådär en timme eller så.

Sen skriver jag något litet löjligt lyckligt inlägg här.

Men varför ?

Senast idag, på förmiddagen så vågade jag inte ens ringa honom eftersom jag var så övertygad om att han skulle göra slut på telefon.

Frågan är väl om det är jag eller han som är helt slut i huvudet.

Troligtvis jag.

För två timmar efter det att jag var helt övertygad om att vi var "over and out" så bokar vi in en ny resa till vårt paradis i Grekland.

Ja, jag HAR problem, ja jag VET det.

3 kommentarer:

Peter Midas sa...

Tricky! Det låter skitjobbigt. Du har vad vissa kallar hypertänkande som innebär att man får en liten reell eller inbillad signal om att allt inte är bra med partnern. Tankarna sätter igång och man skapar en falsk och negativ bild, hur hon lät i telefon senast, att han inte ringde förrän kl 22 på kvällen eller nåt. Sedan skapar man fiktiva problem som gör att man kör en negativ tankespiral. Jag läste en bok med en löjlig titel: Kvinnor som tänker för mycket. Det gäller i lika hög grad män. Läs den och du kanske kommer att känna igen dig och skratta gott!

TrickyTricky sa...

Peter: det ÄR skitjobbigt att vara jag :-) Men sen var det faktiskt också så att något alldeles överdjävligt (i relationsgenren alltså) hände mig för tre år sen, står noggrannt beskrivet här i bloggen. Det var han som efter att ha släpat med mig till släkten över midsommar bara tokdumpade mig över en natt (på telefon dessutom). Efter det blev något rätt så trasigt här hos mig även om han nu egentligen inte var en så viktig person men händelsen har satt spår.

Nathalie sa...

Kära Tricky!!

Kärleken är inte lätt..vissa gånger önskar jag att man slapp uppleva allt det där. Men samtidigt mår man underbart när det går bra! Tills dess får du lyssna på den här låten med Idol-Tove Östman:

http://www.youtube.com/watch?v=M4yutqxsrgU

Jag blir glad när jag lyssnar på den. Sköt om dig!!

Kram Nathalie