lördag 1 mars 2008

Lördagsnöjen

Jag och lördagkvällar tycks bara resultera i extremt tråkiga sysslor.

I kväll har jag nämligen äntligen skrivit ihop en ansökan om skattejämkning.

Med tanke på mina stora reseavdrag OCH ränteavdrag så borde jag ha gjort det för länge sen.

Men sån är nu inte jag.

Nu känner jag mig nöjd, åkte till och med och postade den nu ikväll och när jag ändå höll på med skittråkiga saker på lördagkvällen så tömde jag hela bagageutrymmet i bilen också, det var nämligen helt fullt med sånt som ska till återvinning.

Japp där stod jag och kastade tidningar och pappkartonger när melodifestivalen började.

Nejdå, absolut inte, nej det känns HELT NORMALT !!

3 kommentarer:

Peter Midas sa...

Tricky: Jag såg den sena timmen då du kommenterade min dams behandling av pengar. Jag tänkte då: Men har hon inget annat för sig..... Lördagkvällar kan vara jobbiga, jag satt själv hemme i köket men knoppade in vid midnatt. Hade då hunnit med att stryka ett dussin skjortor, spela lite sydamerikansk musik på gitarren samt dricka ETT glas vin. Allt är inte glamour!!!

Peter Midas sa...

Hon är förresten inte min dam... jag vill inte ha henne tillbaka... Det skulle vara en livskatastrof för mig! Hm... tror jag på det där själv?? Vad tror du?

TrickyTricky sa...

Peter; Nää ofta har hon inget bättre för sig än att sitta klistrad vid nätet på lördagkvällar...men det är inte så tokigt ändå...*L*, det blir några bloggpostningar, kommentarer och så en annan möjlig dejt, helt ok resultat.
Nej tyvärr tror jag att du verkligen vill ha henne tillbaka mot allt bättre vetande. Du har ju inte släppt henne, du kläms mellan dina känslor som säger en sak och ditt förnuft som säger något annat.
Och dessutom tror jag att du känner som du gör mycket beroende på att hon är den bergodalbanemänniskan som hon är.
Det finns inget så effektivt som osäkerhet när det gäller att binda någon till sig.