lördag 8 december 2007

Ledsamt ledsamt

och inte lär det bli nåt dj-a nyår i Berlin inte.

Flyg funkar, inte alls så dyrt, helt ok, ledigt från jobbet är ok MEN sen har vi det yttepyttelilla problemet med barnen.
Frågade pappan men herregud NEJ NEJ NEJ !!!

Nej men du vet, xxx (sambon) har ju inte sina barn då.

Och det betyder helt enkelt att då har inte han det heller.

Så är det med det.
Har alltid varit, kommer alltid att vara så.

Jag är inte ens arg, bara så dj-a ledsen över vilken skitdålig pappa mina barn har som aldrig nånsin kan tänka sig att ha barnen om inte sambon har sina.
Var skulle de (barnen alltså) ta vägen om jag också resonerade så ???

Men julafton, då passar det, då ska jag vara ensam och barnen hos honom.

Varför ska jag peppa barnen att åka dit trots att de hellre vill vara hemma med mig ??

Ledsen också när jag tänker på att sonen kommer att fråga "ska vi gå på nyårsfesten" och då menar han den där underbara festen som vi varit på sådär en 9 år i rad med alla vi känner, alla barn som han träffar en kväll på året men som vi inte ska gå på därför att vi inte är bjudna, det är exet och hans nya däremot.

7 kommentarer:

nike sa...

Stöööön. Jävla karl. Nej, varför skall du peppa dem att åka dit? Jag har slutat med att försöka övertala mina. I år vill de inte. Punkt. Så får det bli FAST jag då får allt själv hela långa lovet. Ingen tid för mig själv.

-Om 10 år kan vi väl ses i Berlin en nyårsafton??

TrickyTricky sa...

Det kanske räcker att vänta 5 år....så hinner vi inte bli så förtvivlat gamla...*S*

Ankan sa...

Hittade hit via Christinas blogg. Finns en hel del jag känner igen och många intressanta inlägg. Jag kommer gärna tillbaka!

nike sa...

Jo, 5 år bör räcka. Får väl fortsätta att jogga längs stranden och hålla igång orken tills dess då...

nike sa...

Läste om ditt nyår från förra året. Men du kan bara inte gå på den där nyårsfesten om det inte känns bra. Inte ens för din sons skull...

TrickyTricky sa...

Jag är inte ens bjuden...så problemet finns liksom inte.
Drömmer om prestigelösa starka människor med lite ryggrad för då skulle exet kunna ta med sig sonen på festen....men det kommer han ju inte att göra.

Coola Morsan sa...

Det skulle bli väldigt mycket mindre social trist vid separationer om folk slutade ta sån förtvivlad hänsyn utan såg till personerna istället.
Minns att jag inte blev bjuden för att jag och x-et inte skulle krocka för att han hade en ny, fastän de visste att vi skilt oss som vänner. De flesta är ju bland de separerade förr eller senare. Det tas väldigt konstiga hänsyn just här, men inte mycket annan hänsyn alls, t ex att det ju skulle vara väldigt kul för en ensamstående som har barnen nästan jämnt att komma iväg på en riktig fest och träffa sina gamla vänner.. Det är så par-fixerat, men det stökar väl till det på flera plan med singlar som kommer och stör.

Mina barn firar julen hos pappan i år. Det betyder att de är där några timmar på julafton. Sen kommer dottern hem igen. Övernattningarnas tid är förbi.

Jag funderar på Berlin i slutet av januari.